pergole
Vse za dom

Kakovostne pergole za pomladna in poletna druženja

Pergole so različne in namenjene zaščiti terase, poda, vrta ter ljudi pod njimi pred vremenskimi vplivi. Če želite bili ves čas na svežem zraku v vseh vremenskih razmerah in letnih časih, je lamelna pergola super rešitev, ki so za vas aktualne, jih poglejte na tej povezavi www.hardtop-pergola.com. Lamelne pergole imajo to prednost, da se lamele avtomatsko s pomočjo daljinskega upravljalnika odpirajo in zapirajo obliko, kolikor želite sami. Če sonce močno sije ali pada dež, jih bose čisto zaprli, če pa želite imeti svetlo teraso z delno senco in soncem, boste pergole odprli delno.

pergole

Pergole so lahko lesene ali kovinske, oboje so izjemno trdne in zdržijo velike obremenitve tudi, če zapade sneg. So samočistilne, so edine na trgu take, to pa pomeni, da so ako narejene, da umazanija, listje  ter voda stečeta z njih direktno v odtoke. Vam ni treba plezati na streho in čistiti, kot je to navada pri drugih pergolah. Inovativni slovenski izdelek je izum slovenskega družinskega podjetja.

Pergole se vedno izdelajo individualno in unikatno za vsako stavbo, vrt ali garažo posebej. Pergole lahko stojijo samostojno ali pa so z eno ali več stranmi vpete v objekt, lahko ob strani ali na vogale ali v kote stavb. dimenzije se prilagodijo potrebam in željam naročnika ter sami stavbi. Pergola je lahko naravne barve ali pa si izberete več drugih barv, ki so na razpolago in bodo ustrezale pročelju hiše ter se lepo vklopile v okolje.

Pergole so lahko čisto zapre in so kot garaža, lahko se zaprejo s steklom, kovinsko steno, leseno steno ali di z zidaki. Če izberete steklen stene se največkrat poem tudi namestijo žaluzije, roloji, ki jih lahko zagrnete ali odgrnete po potrebi. Pergola je lahko tudi osvetljena z led lučmi, z navadno sli posebno osvetljavo, ki se upravlja na daljavo, tako da postane res prijeten prostor za druženje ali za vaš avto.