garažna vrata
Vse za dom

Kvalitetna garažna vrata za vaš dom

Okna, vhodna in garažna vrata so poleg izbire barve farade ključna pri končnem izgledu vašega doma. Na voljo vam je ogromno barvnih kombinacij, materialov predvsem pa stilov pri iskanju končne podobe vašega doma. Ne samo barva ter vzorec in cena, naj bo vaša izbira predvsem kvaliteta tako oken kot tudi garažnih in vhodnih vrat. Poskrbite za svoj dom in izberite garažna vrata z garancijo, saj le ta predstavljajo enega večjih arhitekturnih elementov na vašem objektu. Lahko rečemo, da izbrana garažna vrata niso samo del estetske podobe vašega doma ampak predvsem pomemben faktor varnosti, zato je kvalitetna izbira še toliko bolj pomembna pri končni izbiri garažnih vrat.

Za svoj dom izberite garažna vrata, ki so znana po svoji kakovosti, dolgotrajni brezskrbni uporabi predvsem pa nizkih stroških vzdrževanja. Pri izbiri dvižnih garažnih vrat bodite pozorni na vzmeti, ki predstavljajo najaktivnejši in ravno zaradi tega najšibkejši člen v sistemu dvižnih vrat. Omenjena garažna vrata vam ponujajo izredno veliko možnosti kombinacij. Tako so vam na voljo različne vrste zasteklitve, pestra izbira barv in dizajnov, dobre tehnične lastnosti, ki ne zahtevajo veliko prostora, predvsem pa odlična toplotna in zvočna izolacija, ki nudi varnost in stabilnost v vašem domu.garažna vrata

Izbrana vrata so enostavna za montažo. Za primer varnosti, v primeru poka vzmeti le te ne morejo prosto odfrčati, kar prinaša optimalno varnost za vse, ki so v takrat v neposredni bližini vrat. Dvižna garažna vrata imajo vzmeti zaščitene pred zunanjimi vplivi, tako se podaljša tudi življenjska doba dvižnih garažnih vrat.

Prednosti, ki jih ponujajo dvižna garažna vrata je kar nekaj. Njihova kvalitetna izdelava je odraz dolge življenjske dobe vrat. Prav tako pa so inovativna pri postavitvi in zaščiti tako horizontalni kot tudi vertikalni postavitvi vzmeti. Odlikuje jih tudi motorni pogon Marantec, ki slovi po svoji tradiciji in kvaliteti. Izberite prava garažna vrata za vaš dom.