dvižna garažna vrata
Vse za dom

Dvižna garažna vrata

Ko si predstavljamo svoja idealna dvižna garažna vrata, imamo običajno pred sabo zgolj estetski videz našega doma. Če si vzamemo čas in se premišljeno lotimo iskanja, lahko izberemo visokakovostna dvižna garažna vrata, ki jih lahko najdete pri podjetju Vrata Zorman. Več o njihovi ponudbi si oglejte tukaj: https://www.vrata-zorman.si/dvizna-garazna-vrata/.

Da boste res izbrali kakovostna in hkrati tudi funkcionalna dvižna garažna vrata, ki vam bodo tudi s svojim videzom popolnoma ustrezala, vam v podjetju Vrata Zorman poleg montaže nudijo tudi brezplačno svetovanje. Z njihovo pomočjo boste lahko postali ponosen lastnik funkcionalnih, energetsko varčnih in varnih vrat evropskega proizvajalca, ki se bodo popolnoma prilegala garažni odprtini.

Dvižna garažna vrata imajo številne prednosti, saj njihova dolga življenjska doba omogoča več kot 25.000 ciklov odpiranj in zapiranj. Če prenesemo ta podatek v prakso: če bi vrata odpirali in zapirali povprečno štirikrat na dan, bi to lahko počeli kar 17 let.

dvižna garažna vrata

Poleg dolge življenjske dobe dvižna garažna vrata krasijo vodila, izdelana iz pocinkane pločevine, zaradi česar so izjemno vzdržljiva z močnimi antikorozijskimi lastnostmi. Zanje je značilna odlična toplotna izolacija, tiho delovanje in izjemno obstojne barve. Na voljo imate široko izbiro barv po standardni ceni.

V dvižna garažna vrata je možno vgraditi osebni prehod z nizkim pragom, lahko pa vam vanje vgradijo tudi okna z različnimi zasteklitvami, ki si jih sami izberete. Vsa dvižna vrata imajo elektronski pogon in dva daljinska oddajnika. Možno pa je tudi dodati odpiranje prek tipke ob strani.

Vsa dvižna garažna vrata imajo dveletno garancijo na elektronske dele (pogon), na vse gibljive dele pa pet let garancije z desetletno garancijo na obstojnost barv in panelov. Poleg tega zagotavljajo visoko stopnjo varnosti in so usklajena z vsemi najnovejšimi smernicami in standardi EN 1324-1. Samo takšna dvižna garažna vrata, ki ustrezajo vsem potrebnim zahtevam, zagotavljajo optimalno razmerje med ceno in kakovostjo, saj v podjetju Vrata Zorman stremijo k brezhibnosti in vrhunskosti.