ekonomska fakulteta
šolstvo

Ekonomska fakulteta v Ljubljani

Če vas zanima ekonomija, in se ravnokar odločate, kam bi šli naprej študirati, potem je ekonomska fakulteta v Ljubljani prava odločitev za vas, kjer ponujajo veliko izobrazbo ekonomije. Ekonomska fakulteta Katoliškega inštituta v Ljubljani temelji na področju družboslovja in humanistične vede, in je bila ustanovljena leta 2010. V svojem programu vam omogoča dodiplomski, podiplomski, magistrski in doktorski študij ekonomije ostalih poslovnih ved in pa managementa. Vse kar ponuja ta ekonomska fakulteta si lahko preberete na njihovi spletni strani, https://www.katoliski-institut.si/vsebina/ekonomska-fakulteta, in jih kontaktirajte, če želite izvedeti še več.

ekonomska fakulteta

Ekonomska fakulteta Katoliškega inštituta v Ljubljani po končanem študiju nudi vsakemu študentu naziv Univerzitetnega diplomiranega ekonomista, v treh letih izobrazbe na njihovem študiju. Po končanem šolanju se lahko študentje udeležijo katerekoli fakultete po vsem svetu, zaradi bolonjskega programa, ki ga zagotavljajo. Nudijo znanje na vseh področjih, prav tako pa omogočijo udeležitev raznih dejavnosti izven tega področja, da dobijo še dodatno vrednost za nadaljnjo pot. Ena od zanimivih priložnosti, ki jo nudi ekonomska fakulteta svojim študentom je udeležitev raznih dejavnosti iz drugih področjih ne le ekonomskih.

Cilj, ki ga ima ekonomska fakulteta je to, da dosega mednarodne primerljivosti glede kakovosti, nemoteno delovanje, učinkovitost pedagoških procesov, učna vsebina po aktualnih standardih, povezovanje z podjetji, konkurenčni raziskovalni program in doseganje prepoznavnosti. Možnost na njihovi fakulteti je izmenjava šol v tujini, da lahko dobijo še več znanja in izkušenj drugod po svetu. To želijo zagotoviti vsakemu študentu. Z tem programom se lahko nauči spretno govoriti tuji jezik, se nauči tamkajšnjo kulturo in splete kakšne nove vezi, ki ga spremljajo tudi po končanem šolanju. Znanja ni nikoli preveč pravijo, in to je tudi res. Dan danes je pomembna izobrazba, če želite imeti veliko plačo. Seveda pa morate uživati v poklicu, ki ga upravljate, da se boste lahko zjutraj zbudili veseli za nov dan. Ljubljanska ekonomska fakulteta vam lahko to tudi zagotovi.