Komu bi zaupali tisk zloženk?

Ko predstavljamo dogodek, šolo, vrtec, prireditev, storitev, izdelek, torej ustanovo ali podjetje nasploh, je dober način, da se ljudem ali potencialnim strankam vtisnemo v spomin s privlačno in pregledno zloženko, zaradi katere bodo želeli o nas izvedeti še več. A komu naročiti tisk zloženk? Ali je bolje, da jih oblikujemo sami, ali da to nalogo zaupamo profesionalcu?

tisk zloženk

Zgibanka, kot se drugače reče zloženki, je odlično orodje za oglaševanje naših storitev, saj so poleg tega, da so estetsko privlačne tudi izredno priročne, saj so tanke in ne zavzamejo veliko prostora v torbi, lahko jih držimo v rokah. Lahko bi rekli, da je zloženka spletna stran na papirju, saj v njej podamo osnovne informacije, kontaktne podatke in predstavimo svoj izdelek ali dejavnost. Poleg informacij, ki jih vsebuje zgibanka, je ravno tako pomemben tudi tisk zloženk.

Pri naročilu za tisk zloženk ne izbiramo le barv in pisav, izberemo tudi material, ki prav tako veliko pove o kvaliteti podjetja. Pozornost lahko pritegnete tudi z netradicionalnimi oblikami. Čeprav ste morda vajeni pravokotnih zgibank, si lahko izberete tudi drugačne oblike! Grafični oblikovalci in tiskarji vam tisk zloženk ponujajo tudi v okroglih, kvadratnih, trikotnih, skratka v vseh možnih oblikah. Bolj kot boste inovativni, bolj si vas bodo ljudje zapomnili.

Morda rek: ‘ne sodi knjige po platnicah’ drži, res pa je, da z estetskim izgledom zloženke prej privlačimo ljudi. A to ne pomeni, da lahko vsebino zanemarimo. Vključiti moramo ključne informacije, ki jih želimo izpostaviti, a teh ne sme biti preveč, saj lahko preveč teksta na papirju bralca odvrne od tega, da bi besedilo prebral.

Ko izbirate podjetje za tisk zloženk za vašo ustanovo, podjetje, dejavnost ali izdelek, bodite pozorni na to, da ponujajo različne materiale, grafiko, pisave. Več opcij, kot vam ponudijo, boljše je, saj vam bodo tako tudi najbolj znali svetovati. Seveda pa poskušajte dobiti cenovno čimbolj ugodno ponudbo, ki je hkrati tudi kvalitetna.