tiskarna Ljubljana
Podjetništvo,  Storitve

Tiskarna Ljubljana nudi kakovostne storitve

Ne veste, kje bi natisnili oglasne letake ali kaj podobnega? Obiščite https://www.tiskarna-ljubljana.si/ in se prepričajte, zakaj je dobro, da tisk prepustite strokovnjakom.

Organizirate veliko zabavo in morate natisniti veliko vabil, ki bodo izgledala lepo in privlačno? Bi radi natisnili velik reklamni pano z vašim oglasom? Želite natisniti svojo vizitko, učbenik ali knjigo? Bi radi imeli posebno vezavo ali lepo oblikovan logo? Tiskarna Ljubljana vam ponuja vse to in še več, zato jo čim prej obiščite in zaupajte vaše želje strokovnjakom.

Zagotovo je bil že marsikdo v zagati, ko je želel narediti lepa vabila ali poslati posebno pismo ljubim osebam, pa ni vedel, kako to lepo natisniti in oblikovati, da ne bo izpadlo grdo ali preveč napackano. Tiskarna Ljubljana vas lahko reši teh zagat. Tja lahko dostavite svoje ideje in poveste za kakšno priložnost rabite vabila ter kako želite, da bi izgledala. Strokovnjaki vam bodo svetovali katere barve, materiale in dodelave bi bilo najbolje uporabiti. Nato naredijo teste in vzorčenje ter na koncu razvijejo produkt. Če niste preveč kreativna oseba, lahko namesto vas tudi oblikujejo, izberejo in izdelajo besedilo, fotografijo in podobno.

Tiskarna Ljubljana ponujajo veliko storitev – tiskajo večje serije raznoraznih tiskovin, ki so primerne tudi za stik z živili, tiskajo manjše, personalizirane naklade, natisnejo tudi večje formate, na primer plakate, panoje, reklamne table in podobno, nudijo celostne grafične storitve, popravljajo in pregledajo datoteke, na izbiro pa imate različne vrste vezav in razne dodatke za obogatitev tiskovin s posebnimi efekti.

Pomembno je, da se zavedamo, da pretirano tiskanje uničuje okolje, saj morajo za izdelavo papirja posekati kar nekaj dreves, zato bodimo pri tiskanju zmerni in premislimo, koliko kopij nečesa potrebujemo in ali je res nujno, da neko stvar natisnemo. Preden se odločite dati svoje delo v tisk, ali naročiti vezavo knjige, se pozanimajte, kako kvalitetne storitve nudi določena tiskarna – zagotovo si ne želite, da bi bil končni izdelek slabo narejen oziroma natisnjen ali da bi se knjiga razpadla že pri prvem listanju.