tehtnica za dojenčke
Zdravje

Tehtnica za dojenčke – izkoristite možnost izposoje

Po rojstvu otroka vsa družina posveti veliko časa novorojenčku. Njegovo rast in razvoj lahko spremljate na različne načine, tudi s pomočjo tehtnice, ki si jo lahko izposodite na spletni strani https://www.baby-nega.si/izposoja-otroske-opreme/tehtnice-za-dojencke.

tehtnica za dojenčke
Tehtnica za dojenčke je pripomoček za spremljanje rasti in razvoja dojenčka.

Tehtnica za dojenčke je posebej izdelana za tehtanje novorojenčkov in dojenčkov. Ker pa nakup takšne tehtnice predstavlja velik finančni zalogaj za marsikatero družino, še posebej, če se zavedate, da jo boste uporabljali le nekaj prvih mesecev. Res je tudi, da lahko koristite tehtanje v zdravstveni ustanovi, a to vam vzame veliko časa, energije in naporov, zaradi potovanja z dojenčkom. Saj vse mamice povedo, da je zelo naporno, ker so vezane na točno določen dan in uro tehtanja, oblačenje in slačenje dojenčka – še posebej v hladnejšem delu leta, prevoz – še posebej za tiste, ki nimajo lastnega prevoza, vreme – dež, veter in sneg, niso nič kaj prijetni za odhod na pot ne za mamico niti za otroka.

Izposojena tehtnica za dojenčke – dostavljena kamorkoli v Sloveniji
Zato imajo v podjetju Baby nega pravo rešitev za vas – omogočajo vam izposojo digitalne tehtnice za tehtanje dojenčka. Tehtnica za dojenčke bo dostavljena kamorkoli v Sloveniji. Izbrana tehtnica bo na vaš naslov dostavljena v do 3 delovnih dneh, po naročilu. Seveda, pa jo lahko naročite že kakšen teden pred samim rojstvom otroka, da ste ob prihodu s porodnišnice že opremljeni s tehtnico in jo lahko začnete uporabljati takoj.

Želeno tehtnico si enostavno izberete na seznamu, ki je objavljen na spletni strani in si jo z nekaj kliki že kar takoj izposodite. Lahko pa jih v podjetje tudi pokličete, jim zastavite morebitna vprašanja in se po prejetih informacijah odločite, katero tehtnico boste izbrali in si izposodili. Po oddanem naročilu vam bodo iz podjetja dostavili tehtnico.

Ne pozabite, da je tehtnica za dojenčke odličen pripomoček, ki vam je lahko v pomoč pri spremljanju rasti in razvoja novorojenčka.