Vse za dom

Za polikarbonatne plošče cena je nižja od drugih kritin – preverite

Za polikarbonatne plošče cena je odvisna od površine, ki njo boste pokrili, ali potrebujete nove nosilce in ali boste potrebovali montažo. Na tej povezavi preverite cene teh plošč, ki so kot steklo le da imajo boljše in zanimivejše lastnosti od samega stekla. Polikarbonatne plošče so namreč za večstransko uporabo za nadstreške in rastlinjake na primer in so cenovno ugodna, zdržljiva in odporna ter trajna strešna kritina, ki je prozorna kot steklo, vendar za drži UV sevanje, zato ste lahko pod njo brez skrbi. Za te polikarbonatne plošče cena je ugodnejša od katere koli druge primerljive kritine, zato je vedno bolj popularna med uporabniki.

polikarbonatne plošče cena

Za polikarbonatne plošče cena je končna, če jih kupite preko spleta in naročite dostavo na določeno lokacijo, razrez pa je v eno že vštet. Le naročite, kaj potrebujete in naredili vam bodo točno tako, kot je treba. Imajo brezplačno storitev rezanja na določeno velikost, kar pomeni, da vam prihranijo težave z rezanjem vaših polikarbonatnih plošč. Posledično lahko svoje polikarbonatne plošče naročite v natančnih velikostih, ki jih potrebujete za prileganje vaši strehi, brez dodatnega plačila. Dobavljajo vse, od preprostih pravokotnikov, do zapletenih oblik za strehe zimskih vrtov. Dobavljajo vam najkakovostnejše polikarbonatne plošče po najboljših cenah. Za vaše polikarbonatne plošče cena je lahko individualna, če potrebujete dodatne storitve.

Konstrukcija žlebov, ki sestavljajo večstenske polikarbonatne plošče, daje neverjetno moč. Kljub temu so tudi debelejše polikarbonatne plošče relativno lahke v primerjavi s steklom in drugimi trdnimi materiali za zasteklitev. Polikarbonatne strešne plošče imajo odlično UV zaščito. Vsi imajo tudi desetletno garancijo. Za polikarbonatne plošče cena je odvisna tudi od debeline plošč. Na voljo v debelinah od 4 mm do 35 mm. Polikarbonatne strešne plošče so na voljo v široki paleti barv. Ker postajajo polikarbonatne plošče debelejše, imate tudi dodatne prednosti nižjih U-vrednosti. U-vrednost je količina toplote, ki se prenaša ali prevaja skozi material. Nižja kot je U-vrednost, boljša bo izolacijska učinkovitost. Pokličite mojstre in se pozanimajte za vaš nadstrešek.