oblikovanje
Vse za dom

Oblikovanje in izdelava 3D vizualizacij

Ste kupili novo hišo ali stanovanje in želite zasnovati razporeditev pohištva po lastnih željah? V podjetju Planet Plus nudijo učinkovito oblikovanje in pomoč pri načrtovanju tlorisne razporeditve posameznih kosov pohištva ter tudi razporeditve glede materialov in barv. Več o ponudbi si preberite na: http://planetplus.si/oblikovanje_3d/.

oblikovanje

Oblikovanje in zasnova končne podobe vašega doma je lahko sicer utrudljivo, a obenem zabavno početje. A še preden se ga lotite, je potrebno dober načrt oziroma tlorisni izris. Z izrisom tlorisa boste tudi lahko najbolje izkoristili prostor, ki vam je na razpolago. Na trgu imamo zelo raznoliko ponudbo pohištva različnih cenovnih razredov, ki ga je možno prilagoditi vsakemu uporabniku. Da si lažje predstavljate, kako bo videti končna zasnova vašega na novo opremljenega doma, vam v podjetju Planet Plus izrišejo načrte v različnih pogledih ali vam izdelajo 3D vizualizacijo prostora.

Oblikovanje oziroma opremljanje prostorov, pa najsi bodo to poslovni ali bivalni prostori, zahteva dober premislek in pripravljenost na iskanje ravnovesja med možnostmi, ki so vam na izbiro ter tistim vašim ustvarjalnim delom osebnosti, ki ima pred sabo končno podobo idealne razporeditve. Ravno zato lahko oblikovanje in načrtovanje razporeditve opreme v prostoru postane zelo zabavno in poučno, saj se lahko med tem procesom veliko naučite o sebi in na kakšen način sprejemate svoje odločitve. Lahko pa tudi postane stresno, zato je pomembno, da ob nakupu pohištva in ostalih dodatkov ne pozabite, da naj bo to prostor, v katerem boste z veseljem preživljali svoj čas.

Lahko se torej odločite, da boste oblikovanje prostora opravili sami, lahko pa se prepustite izkušenim strokovnjakom v salonu pohištva Planet Plus, ki vam bodo zagotovili strokovno pomoč pri načrtovanju in nakupu opreme, da bo ta resnično povsem ustrezala vašim potrebam in vašemu življenjskemu slogu. Njihova predana in izkušena ekipa si nenehno prizadeva za ustvarjalne in estetsko privlačne rešitve, ki obenem tudi izboljšujejo kakovost bivanja.