odprava celulita
Storitve

Odprava celulita z novo metodo

Ko se približuje poletje, začnemo ženske gledat na svoje telo. Takrat opazimo marsikaj, kar nas ovira in se hočemo tega znebiti. To niso samo odvečni kilogrami ampak tudi celulit je ena velika težava. Odprava celulita na pravilen način ni škodljivo in poteka brez težav. Če stisnete na spletno stran, lahko vidite, da vam ponujajo novo metodo odpravljanje celulita. Ta najnovejši trend se je zelo obnesel in za njega se odloča vedno več ljudi. Seveda ženske smo te, ki nas celulit ovira in se ne počutimo samozavestno.

Nimamo vse teh težav, zato verjamem, da te, ki imate težave s celulitom vam ni prijetno. Nova metoda oziroma trend poteka masaža z valjčki z kombinacijo z ročno limfo drenažo. Sliši se zakomplicirano, ampak strokovnjaki to obvladajo in točno vedo kako s tem početi. Učinki so zelo pozitivni in so presenetili tudi strokovnjake na tem področju.

odprava celulita

Ta terapija oziroma odprava celulita se imenuje maderoterapija. To je masaža, kjer terapevt uporablja različne valjčke. Ti valjčki so različnih oblik, prav tako velikosti in so iz pravega lesa. Na vaši koži ne povzročajo nikakršnih težav ali alergij. Sama kombinacija odprava celulita z valjčki ter z limfno drenažo je učinkovita oziroma vidna že po prvi terapiji. Ampak ena terapija je vedno premalo, če se hočete res znebiti celulita, je potrebno več terapij oziroma obiskov.

Ponujajo vam dva različna paketa, ki se med sabo razlikujeta. Lahko se sami odločite, kateri paket boste izbrali ali pa vam pomagajo terapevti pri sami izbiri. Poglejte na spletno stran, ter se odločite za en paket, ki vam ponujajo. Morate pa vedeti, da vsak ni primeren za to terapijo. Odprava celulita ni tako enostavno za vse ljudi. Če imate poškodovano kožo, mogoče vneto kožo, razne izpuščaje, glivična obolenja, krčne žile in še kar nekaj bolezni, takrat niste pravi kandidat. Vse ostale informacije pa najdete na spletni strani, kar tukaj niste izvedeli.