tečaj masaže
Storitve

Tečaj masaže je lahko pot do nove službe

Začetek vsakega leta spremljajo novoletne zaobljube po novih priložnostih, znanjih in bolj kakovostnem načinu življenja. Nove priložnosti moramo znati prepoznati okoli sebe – kaj je tisto, kar nas veseli, kaj je tisto, kar nas bo naredilo boljše? Tečaj masaže je lahko odlična priložnost za osebno rast, saj omogoča pridobivanje novih znanj, hkrati pa omogoča, da znanje v praksi prenesemo na ljudi okoli nas in jim, vsaj za nekaj minut dnevno polepšamo dan. Seveda pa je to lahko tudi priložnost za nove poklicne možnosti.

Tečaj masaže kot pot v novo zaposlitev

Tečaj masaže posamezniku zagotavlja možnost za pridobivanje novih znanj s področja anatomije človeka, izvajanja različnih tehnik masaže ter zagotavljanju splošnega dobrega počutja posameznika, ki se masaži prepusti.

 

tečaj masaže

 

Tečaj je torej odlična priložnost, da osvojite znanja, ki jih lahko dokažete in pridobite tudi nacionalno poklicno kvalifikacijo. S slednjo pa se lahko zaposlite v različnih masažnih salonih, centrih dobrega počutja, kozmetičnih salonih in salonih lepote ter zdravja ali pa v različnih zdraviliščih, ki jih najdemo po vsej Sloveniji, seveda pa so vrata vedno odprta tudi v tujini. Z nadaljnjimi izobraževanji lahko pridobite izobrazbo za izvajanje terapevtskih in rehabilitacijskih masaž v rehabilitacijskih centrih, lahko pa pridobite izobrazbo športnega maserja ter se zaposlite v športnih in fitnes klubih. Konec koncev pa ne pozabimo niti na samostojno podjetniško pot, kjer boste sam svoj šef.

Za koga je tečaj primerna izbira?

Številni posamezniki si želijo znanj s področja masaže, sprostitve telesa in duha drugih oseb, mnogi med temi pa želijo iz tega ustvariti tudi poklicno pot. Poklicna pot posameznikov je povezana z redno higieno tako posameznika kot delovnega okolja v katerem dela, potreben pa je tudi občutek za sočloveka. Ljudje, ki masažo plačajo imajo namreč pred sabo en cilj – sprostiti se in odmisliti skrbi. Da boste to dosegli ne bo dovolj samo masaža, potrebno bo namreč pokazati empatijo do skrbi stranke ter prijetno, mirno in sproščeno okolje z umirjeno glasbo, dobrodošla pa so tudi eterična olja. Če menite, da lahko za vse to poskrbite, je tečaj kot odskočna deska za novo poklicno pot, kot nalašč za vas.

Poskrbite, da bodo novoletne zaobljube letos tudi udejanjene!