avto preproge
Avtomobilizem

Gumijaste avto preproge so super zaščita za vsako vozilo

Avto preproge so super zaščita za vaše vozilo, da se ne umaže pod avta, ki je običajno tekstilen in dostikrat svetel. Kakovostne avto preproge so gumijaste iz kakovostne gume, ki se dajo prati in so spet nove, kot prej. Njihova prednost je, da zadržijo umazanijo in tekočino, se ne zmočijo ter obdržijo svojo obliko ter barvo. Izdeluje pa jih slovensko podjetje, ki jih je patentiralo. Preproge iz gume bodo rešile vaše težave in vam ohranile živce, če imate otroke in štirinožne prijatelje, ki avto znajo zelo umazati ali pa če delate na njivah in v gozdovih, pa imate zelo blatne čevlje ter škornje.

avto preproge

Gumijaste avto preproge se preprosto namestijo v avto in jih tudi lahko vzamete ven, očistite, tudi pod pritiskom, da se spere trdovratna umazanija in jih nato očiščene vrnete v avto. So zelo odporne na vodo in se hitro posušijo.

Gumijaste avto preproge imajo bistveno prednost pred drugimi v tem, da zadržijo lahko večje količine razlite mase ali tekočine, da se ne razleze po avtu. To pa zato, ker so narejene tako, da imajo dokaj visoke robove in vmes prekate, ki lokalizirajo razlito umazanijo na tistem mestu, kjer se je to zgodilo.

To je čudovita rešitev za voznika in tudi za sovoznikovo mesto ter tudi za obe mesti zadaj v zadnjem delu vozila. Ko boste imeli te preproge, se ne boste več jezili, če bo na tla padel sladoled, ki ga s tal avta ne boste mogli odstraniti in ostane grd madež. Te gumijaste avto preproge pa to nesrečo  dejansko preprečijo.

Investicija v take preproge je pametna, ker vam bo prihranila marsikateri strošek čiščenja in bo ohranila vaše vozilo lepo in brez madežev. Ostalo bo suho tudi takrat, ko bo močno deževalo ali bosta zunaj sneg in plundra ter sol. Vse to bo preproga zadržala in lahko le zlijete ven, operete ter takoj namestite v avto.