Avtomobilizem

Skiro električni je enkratna izbira

Avti še vedno povsod prevladujejo ali je to vas ali mesto. So tu ljudje, ki se po mestu raje prevažajo drugače, saj vedo, da z kakšnim drugim prevoznim sredstvom lažje prideš čez to gnečo. Predvsem so to kolesa, ki dosti hitreje prideš na drug konec mesta z njim. Ampak v današnjem času pa so tukaj tudi električni skiroji, ki pa so postali pravi hit med mladimi in prav tako starejšimi. Tudi s skirco, kot rečemo prideš zelo hitro drugam in narediš lahko kar precej kilometrov. Skiro – električni danes kar prevladuje po mestih z njim se prevaža ogromno že ljudi.

Skiroje smo že nekoč kupovali našim otrokom, res niso nič novega. Ampak tisti so drugačni, lahko rečemo tudi niso tako nevarni. Ker pa se vsa elektronika spreminja, so tudi začeli delat malo drugačne skiroje za malo starejše in da se lažje premikamo. Skiro električni je res namenjen za malo bolj izkušene, ni za otroke. Hitro lahko pride do nesreče, kar se je zgodilo tudi moji hčerki. V drugih državah jih imaš povsod po mestih, da se lahko lažje premikaš iz enega kraja v drugi. Hčerka ni bila pazljiva, imela malo prehitro hitrost prek tirov  in je je zelo padla. Zato je pazljivost tudi tukaj na prvem mestu.

skiro električni

Skiro električni je enkratna izbira za mlade in starejše. Prevoziš lahko z polno baterijo tudi 25 kilometrov in prav tako doseže kar veliko hitrost za sam skiro. Zato moramo paziti na cesti, da ne oviraš drugih udeležencev v prometu. Prvič, ko ga poženeš ni tako enostavno, sem ga tudi sama probala. Moraš biti kar pazljiv od samega začetka. Skiro električni je enkratna izbira, so cenejši od avtov, so pa lahko dražji od kolesa. Preden greste v nakup poiščite koga, ki ga že ima in sprobajte, če je to za vas. tudi pozanimajte se kateri so boljši, katera baterija zdrži dlje. če rabite malo daljše razdalje vzamite skiro z boljšo baterijo, lahko pa tudi katero dokupite. kako se skiro električni polni, kako dolgo zdrži baterija in koliko kilometrov naredite boste vse zvedeli pri prodajalcu. je pa idealna rešite v današnjem času, saj z njim pridete povsod in hitro čez mestno gužvo.