Vse za dom

Zamenjava upravnika zna včasih biti prava nočna mora

Zamenjava upravnika je lahko stresna. Izberite zanesljivega partnerja za upravljanje nepremičnin na tej povezavi https://www.spl.si/upravljanje-nepremicnin.html in bo zamenjava upravnika stela gladko. Grajenje zaupanja med vami, lastniki stavb in upravnikom je dolgotrajen proces. Zamenjava upravnika naj bo tehtno in smotrno sprejeta odločitev. S tem, ko jim podelite pravico do upravljanja vaše nepremičnine, se zavedajo priložnosti, ki ste jim jo ponudili in odgovornosti, ki jim je naložena z vašim zaupanjem.

 zamenjava upravnika

Podjetje SPL d.d. je kot upravnik v službi ljudi, zato se zavzemajo za dolgoročno ohranjanje zaupanja in vzpostavitev pristnih odnosov. Prepričani so, da so kakovostne in po konkurenčni ceni opravljene storitve, transparentno poslovanje, zagotavljanje varnosti vašega denarja v rezervnem skladu, redno plačevanje vaših dobaviteljev, oseben pristop in korekten odnos osnovni gradniki vašega zaupanja v storitev njihovega upravljanja.

Že več kot 50 let jim zaupajo etažni lastniki poslovnih stavb širom Slovenije. Upravljajo in vzdržujejo že več kot 2000 različnih objektov, za katere skrbijo v duhu dobrih gospodarjev, s čimer ohranjajo njihovo vrednost. Zagotavljajo transparentno upravljanje nepremičnin in kakovostno vzdrževanje objektov ter druge storitve s področja upravljanja. Zamenjava upravnika ni kratkoročna odločitev, ampak dolgoročno prispeva k ohranjanju tržne vrednosti nepremičnin. Stavbe, za katere skrbijo kot zaupanja vreden upravnik, nudijo najboljše pogoje za bivanje in delo. S profesionalnem upravljanjem, vzdrževanjem objektov in prenovo nepremičnin zagotavljajo občutne prihranke pri stroških obratovanja in vzdrževanja.

Zamenjava upravnika naj bo tehtna in premišljena odločitev. Upravnik SPL vam zagotavlja kakovostno, strokovno in pregledno upravljanje nepremičnin, zato zahtevajte njihovo ponudbo že danes. Pošljite neobvezujoče povpraševanje in potrudili se bodo, da bo zamenjava upravnika za vas enostavna. Etažni lastniki lahko s pravilnim pristopom in ustrezno medsebojno komunikacijo uspešno izpeljejo postopek zamenjave upravnika.

Dober upravnik zagotavlja transparentno poslovanje, koriščenje sredstev rezervnega sklada, ima strokoven kader, skrbi za redno vzdrževanje nepremičnin, požarno varnost, ločevanje odpadkov, urejanje okolice ter pomaga pri vzpostavljanju energetske učinkovitosti stavbe. Upravnik nudi tudi 24 – urno dežurno službo, asistenco pri okvarah in se nenehno trudi za manjše stroške in ceno upravljanja.