Vse za dom

Vhodna vrata so obraz vašega domovanje

Vhodna vrata so temelj vsake hiše in stanovanja. Vhodna vrata so vez med zunanjim in notranjim. Velikokrat sploh ne pomislimo, kako uporaben element je to in kolikokrat na dan gremo skoznje, jih odpiramo ali zapiramo, odklepamo ali zaklepamo. Vrata so prva stvar, ki jo obiskovalec vidi ko stopi do hiše ali stanovanja. Lahko pomembno pripomorejo k prvemu vtisu oblikovalca. Njihova funkcija in obstoj je običajno samoumeven, vendar je še kako pomembno kakšna vrata izberemo. Običajno bodo ena vrata, ki jih bomo izbrali z nami še dolga leta. Vrata morajo zagotavljati dobro toplotno izolacijo in pa seveda zagotoviti varnost vašemu domu.

vhodna vrata
Podjetje Tetim vam nudi širok izbor različnih vhodnih vrat. V ponudbi boste našli PVC ali ALU vhodna vrata in pa seveda pestro paleto različnih modelov ter tako našli tistega, ki ustreza vam in vašemu domu. Pri izbiti je pomembno to, da vrata nekak odražajo vaš okus v kombinacije s tem kar bi pripomoglo k celostni podobi vašega doma. Kot že omenjeno so vhodna vrata prvi stik z obiskovalcem in med tem ko bo ta čakal, da jih odprete bo vsekakor pozoren na vratne elemente. Ujemanje vrat z zunanjostjo pa tudi notranjostjo vašega doma, je en ključnih elementov pri izbiri vrat. V podjetju Tetim lahko izbirate med več kot 140 kakovostnih in hkrati estetsko dovršenimi modeli vhodnih vrat.
Vrata podjetja Tetim so funkcionalna, kakovostna in ponujajo visoko stopnjo varnosti. Prednost PVC in ALU vrat je v tem, da so visoko odporna za relativno nizko ceno. Lesena vrata se lahko prehitro vdajo pred neugodnimi vremenskimi vplivi. Če ste ljubitelj naravnega videza, lahko dobite vrata iz zgoraj omenjenih materialov, ki les tako dobro posnemajo, da razlike sploh ne boste opazili. Pri podjetju Tetim pa lahko najdete tudi ponudbo notranjih vrat, oken, senčil in polic. Naročite si svoja nova vhodna vrata pri podjetju Tetin in navdušite vse vaše obiskovalce.