vedeževanje
Prosti čas

Zakaj je vedeževanje še vedno aktualno

Ljudje zavestno hodijo k vedeževalkam, da bi izvedeli svojo prihodnost, nezavedno pa je motiv povsem drugačen. Dobre vedeževalce najdete na tej povezavi www.astrolife.si. Tam so, da zmanjšajo boleče občutke eksistencialne tesnobe. To je prava storitev, ki jo nudijo vedeževalci. Dobro počutje, ki ga prinaša nenadna gotovost glede negotove prihodnosti, je razlog, zakaj ljudje pokličejo vedeževalca. Glavna točka, ki jo je treba razumeti je, da so ti ljudje, odkar so se odrekli veri v lastno sposobnost oblikovanja svoje prihodnosti, izgubili glavni obrambni mehanizem, ki bi jih ščitil pred neznosnimi občutki eksistencialne tesnobe. To tesnobo je treba obravnavati in nekako zmanjšati, če naj bo življenje znosno.

vedeževanje
Vedeževanje se izvaja že tisočletja. Ljudje smo vedno hrepeneli po tem, kaj nam prinaša prihodnost. Kdo si ne želi vpogleda – četudi le za nekaj trenutkov – v kozmični načrt, da bi ugotovil, ali je naša usoda bogastvo ali propad?
Obstaja veliko metod vedeževanja. Danes se izvaja veliko tehnik, vključno z numerologijo, branjem čajnih lističev, pregledovanjem tarot kart in pregledovanjem linij na človekovi dlani. Tisočletja so sanje vsesplošno veljale za orodje za vedeževanje. Na primer, sanje o podstrešju pomenijo, da boste obnovili pomembno prijateljstvo, sanje o orehih pa pomenijo, da se obetajo izgube in finančni propad. Ne glede na obliko vedeževanja je osnovni proces enak, iskanje smisla v naključnih vzorcih in pojavih. Nek v bistvu naključni dogodek opazimo v naravi ali povzročimo, da se zgodi, ljudje pa natančno preučujejo rezultate, da bi jim dali pomen ali smisel. Človeški možgani so zelo dobri pri iskanju pomena, tudi če ga ni, na primer v naključnih vzorcih. Zato ljudje vidijo obraze in druge podobe v oblakih in madežih kave. Ta pojav, imenovan pareidolija, je v psihologiji dobro znan.
Ali katero od teh orodij za vedeževanje deluje? Preizkusite sami in vedeli boste. Vedeževanje je namenjeno odkrivanju pravih poti v prihodnosti, če imate težave s tem, da bi se odločili ali ste zmedeni glede vsega v življenju. Na ta način vam bo lažje in z več samozavesti boste šli naprej.