Prosti čas

Gorsko električno kolo za lažje vzpone

Gibanje v naravi ni samo zdravo je tudi zelo dobro za naše telo. Gorsko kolo na elektriko je pa tisto kolo, ki ti nudi nek poseben užitek po naši naravi. Prav ste prebrali, tudi gorska kolesa so že na elektriko. Tudi po gorskih poteh se danes lahko vsi vozijo, ne rabijo kondicije, morajo edino bolj paziti. Vemo, da tukaj ne rabimo svoje energije zato kolo kar leti. Že z navadnim kolesom moramo paziti, saj so te poti drugačne, prav tako ni to kolesarjenje za vsakogar. Če še z gorskim kolesarjem nimate izkušenj, vam ne priporočam takoj vzeti v roke električno kolo.

Gorsko električno kolo je res vrhunsko kolo. Mogoče nima več toliko moči, da bi pedala potiskal po napornih gorskih poteh. Ampak želja še pa je vedno tukaj, saj se s tem ukvarjate že dolga leta. Nič zato, ne rabite vsega opustiti, saj vam gorsko električno kolo omogoča nadaljnjo vožnjo po gorskih poteh. Kako deluje električno kolo nam je vsem nekako znano. Tukaj ne uporabljamo našo energijo, ampak nam pomaga elektrika oziroma baterija. Za gorsko električno kolo je sigurno bolj močna baterija, kot za navadna kolesa, saj so že poti drugačne.

gorsko električno kolo

Izdelano je po istem principu, kot navadno gorsko kolo. Edino dodana je ta baterija, ki nam pomaga pri sami vožnji. Prav tako imamo predstave, da lažje pridemo na kakšen klanec. Kolo ima 12 predstav in mi jih moramo sami menjavati. Tudi sami moramo nekaj postoriti, prav tako tudi mi še vedno pedala potiskamo. Edino ne rabimo imeti več take moči, kar nam pomaga seveda motor. Kako dolgo vzdrži ena baterija je zelo različno. Zato se pred samim nakupom zelo dobro pozanimajte, katero kolo je za vas. Naj vam strokovnjaki pomagajo izbrati ta pravo gorsko električno kolo. Prav tako uživajte na sami vožnji, bodite zelo previdni in seveda imejte čelado za vašo varnost.