tisk koledarjev
Storitve

Najbolj priljubljen tisk koledarjev

Ste že kdaj želeli, da bi si zapomnili dogodek oziroma spomin iz preteklega leta, v tem primeru je odlična ideja, da si priskrbite personaliziran koledar, za kar potrebujete samo 12 sličic, ki vas spominjajo na dobre čase. Vsi lahko uporabimo koledar, saj tako lahko sledimo pomembnim datumom, na katere se nanašajo naše obveznosti, to je tudi lahko ideja za odlično darilo. Magma Media vam omogoča ugoden in kvaliteten tisk koledarjevtisk koledarjev

Dandanes redkokdaj shranjujemo svoje trenutke v fizični obliki, vendar so na naših telefonih, računalnikih, ipd. V primeru, da izgubimo svojo napravo s tem izgubimo tudi vse naše dragocene spomine na najlepše trenutke.

Koledar vam lahko služi kot album dobrih spominov, že preden ga dobite, ko boste iskali slike za na koledar se boste spomnili vseh tistih dogodkov in med njimi izbirali najboljše, po tem ko koledar visi na vaši steni boste vsak dan videli sliko dogodka, ki vas bo nasmejal ter vam tako polepšal dan.

Koledar je lahko odlično darilo vašemu partnerju oziroma partnerki, saj lahko na njem prikažete svoje skupne najlepše trenutke iz preteklega leta, prav tako to deluje kot družinsko darilo. Lahko ga podarite tudi komurkoli v vašem podjetju, saj ima svojo uporabo, da si lahko pomagajo z organizacijo, hkrati pa lahko prikažete ali predstavite ljudi, s katerimi delate.

Priporočljivo je, da koledar izdelate po eni temi, in sicer ali romantično, ki pripoveduje o vaših najlepših dogodkih z tisto določeno osebo ali bolj smešno z najbolj zabavnimi slikami ob katerih se lahko vedno nasmejete. Izbira fotografij naj bo najbolj primerna prejemniku, pomislite kaj bi si vaš prejemnik najbolj želel/a videti vsak dan.

Samo tiskanje je digitalno, kar pomeni, da lahko po vaši izbiri podjetje Magma Media vašemu koledarju doda posebne učinke. Če pa potrebujete več koledarjev vam priporočajo offset tehniko tiskanja prednost katere je, da z njo je možno tiskanje na veliko različnih površin.