Rolete in komarniki
Podjetništvo

Rolete in komarniki slovenskega proizvajalca ščitijo vaš dom

Na koga se obrniti, ko potrebujete senčenje in komarnike. Najbolje na tole spletno stran https://www.roltek.si/ podjetja Roltek, ki ima sedež pri nas, v Avstriji in Italiji ter na hrvaškem pa tudi izpostave ter izjemno zadovoljne stranke. Izdelujejo lastne žaluzije za zunanjo uporabo in za notranjo stran oken ter vrat. Naredijo vam komarnike za okna in vata, ki se ali premikajo, da lahko odprete ali greste skozi. Komarniki so edina zadeva, ki zares ustavi komarje in drug mrčes, da ga nimate v stanovanju, ker je res neprijetno pa tudi nehigiensko.

Rolete in komarniki

Če potrebujete senčenje vaših prostorov za doma ali za pisarne in poslovne stavbe, vam bodo nudili kakovostno svetovanje na tem področju. Naredili bodo načrt in vam izvedli senčenje ter komarnike. Vse uskladijo zunanjim izgredom vaše stavbe, da se senčila ujemajo s tem, ali je stavba moderna, klasična ali rustikalna. Moderne rolete so izdelane iz okolju prijaznega materiala in so zdrave tudi za prebivalce take stavbe. V podjetju se trudijo ne onesnaževati okolja in uporabljajo naravne trajnostne vire energije pri proizvodnji. Narediti pa znajo tudi poševne zunanje žaluzije, ki so primerne za okna v mansardah, ki niso pravih oblik.

Rlotek podjetje pa izdeluje še garažna vrata iz žaluzij, ki so trdna in varna ter lahka za uporabo. So majhna in ne zavzamejo dosti prostora, ker se enostavno zrolajo torej zložijo pod strop in jih lahko imate tudi, če nimate dosti prostora. Enako velja za stropna in industrijska vrata. Izdelajo pa vam lahko izjemno kvalitetne tende, ki so inovativne in trdne ter lepe na pogled, hkrati pa enostavne za uporabo.

Nenazadnje vam lahko naredijo tudi notranja senčila, za stanovanjske hiše in za poslovne prostore, saj poleti svetloba preveč sveti in moti ter hkrati peklensko segreje prostore, ki jih je treba potem močno hladiti, kar ni dobro za ljudi, niti za vašo denarnico. Senčila bodo pomagala, da boste zaščiteni pred svetlobo in vročino ter tudi pred mrazom z bolj naravnim načinom.