Prosti čas

Optika Ljubljana – Moj optik

V naši optiki se že vrsto let posvečamo zdravju vida naših strank, tako najstarejših kot tudi najmlajših. Strokovno usposobljen, profesionalen ter prijazen tim zaposlenih z odličnim optikom bo poskrbel, da vam bo med obiskom prijetno. Poskrbeli bodo tudi za vaše najmlajše, ki bodo odslej optika obiskovali le še z veseljem. Optika Ljubljana bo poskrbela za strokovno ter natančno izdelavo vaših očal, vam skrbno pomagala pri izbiri očalnih okvirjev ter opravila vse potrebne meritve ter preglede, ki bodo pokazali stanje vašega vida ter zdravje oči.

Vabimo vas, da optika obiskujete redno, vsaj enkrat na dve leti (oz. enkrat na leto, če nosite kontaktne leče). Ravno redni pregledi so bistveni za zgodnje odkrivanje težav ter njihovo hitro reševanje. Optika Ljubljana vam optične preglede nudi vsak teden. Kontaktirajte nas ter si zagotovite svoj termin še danes. Garantiramo vam natančnost naših meritev – slednje pa so zelo pomembne za vaše udobje ter kvaliteto življenja. Vsak posameznik je drugačen, prav tako pa so različne naše oči, zato so individualne ter posamezniku prilagojene meritve ključne.

optika Ljubljana

Ne nazadnje je zelo pomembna tudi izbira primernih očalnih okvirjev. V naši prodajalni boste našli najrazličnejše modele, barve ter velikosti očal, ki se med seboj ločijo tudi po namenu. Če očala potrebujete le za branje, vam Optika Ljubljana svetuje, da izberete bralna ali delovna očala. Za delo na računalniku so še posebej prilagojena računalniška očala, ki bodo poskrbela, da vam bo nošenje udobno, ekran pa se ne bo svetlikal. Odločite se lahko tudi za zaščitna očala ali očala za vožnjo. Specialna očala so namenjena posebnim očesnim stanjem, sončna očala pa bodo vaše oči zaščitila pred škodljivimi sončnimi žarki. Pozabili pa nismo niti na vaše najmlajše. Zanje je izbira očal običajno še posebej naporna – pustite jim, da tudi sami sodelujejo pri njihovi izbiri ter se odločijo za tiste, v katerih se bodo počutili udobno ter samozavestno.