Izvrsten dopust na Rt Kamenjaku

Polotok Rt Kamenjak je najjužnejši del istrskega polotoka, ki leži na Hrvaškem Jadranu. Ko se odločamo za poletni dopust zagotovo Rt Kamenjak ni slaba izbira, saj ima prečudovito naravo, predvsem pa kristalno čisto morje, kar pa je vsekakor za poletni dopust najpomembneje.

Rt Kamenjak

Rt Kamenjak je zelo primeren tudi za vse ljubitelje visokih skokov v morje, saj ponuja izvrstne skoke iz polic več metrov visokih klifov. Na Rt Kamenjak je možen tudi potop v morje in pod vodo priplavaš v osrčje kamnitih klifiv Kamenjaka. Vsekakor je pogled na notranjost votlin prečudovit, morski valovi odmevajo v kotičkih klifov, ki pa ponujajo le malo svetlobe in s tem ustvarjajo prečudovito vzdušje skrivnostnega sveta. Prav gotovo je to ena boljših izkušenj, ki jo je vsekakor nujno preizkusiti, saj ko takšno izkušnjo doživiš ti jo želiš ponoviti znova in znova.

Rt Kamenjak je primere za dopustovanje tako mladi kot tudi starejših, saj ponuja obilo zabave, predvsem pa sprostitve, Vsekakor je jasno, da se na  dopust odpravimo z namenom sprostitve in počitka, katerega pa Rt Kamenjak vsekakor ponuja. Na samem Rt Kamenjaku se nahajajo tudi številni manjši bari, ki nam ponujajo obilo zabave. Opremljeni so številnimi skulpturami okrasnih dekoracij, katere so obdane z zelenjem in številnimi podrobnostmi iz školjk in kamna. Rt Kamenjak nam ponuja tudi številne plezalne izzive in vrsto drugih sprostitvenih dejavnosti kot so igranje namiznega tenisa, gugalnico velikanko za nekoliko mlajše, posebne tobogane in še bi lahko naštevali. Na Rt Kamenjak se nahaja tudi razgledni stolp, ki ponuja prečudovit razgled in iz katerega lahko opazuješ zahajajoče sonce. Primeren pa je tudi za vse, ki se želijo res sprostiti in uživati v vseh prečudovitih lepotah narave in se za krajši čas tudi odmakniti od vsakdanjega stresa in morda v miru prebrati kakšno knjigo ali pa si le oddihniti in zaužiti nekaj čistega zraka. Rt Kamenjak zagotovo na vsakemu, ki ga obišče pusti pečat in se z veseljem vedno znova vrne.