Vse za dom

Predvidena cena lesenih oken

Pri izbiri oken se največkrat vprašamo kolikšna je cena lesenih oken, saj si vsakdo v svojem domu želi imeti visokokakovostna naravna okna, ki domu dajo še dodaten estetski izgled in ga naredijo domačnega. Okna Inles d.d. so vodilna na slovenskem med proizvajalci stavbnega pohištva, ki so si skozi dolgoletno tradicijo ustvarili dobro ime na podlagi visoko kakovostnih izdelkov kot so okna, vrata ter senčila za vaš dom.

cena lesenih oken

Ko razmišljate o toplem in udobnem domu, je cena lesenih oken največkrat odraz kvalitete izbranega materiala v tem primeru govorimo o naravnem obnovljivem materialu, ki vašemu domu nudi prijetno bivalno okolje in kot smo že omenili ustvarja občutek domačnosti v prostoru. Izbrana cena lesenih oken, ki so primerna za vgradnjo v novo grajene ali obnovljene nizkoenergijske objekte. Prav tako pa je cena lesenih oken tudi del karakteristik in oblikovne optimizacije glede na primerljive proizvode na trgu. Kadar se odločate za lesena okna, ki imajo najboljšo toplotno prednostjo okna z do Uw = 0,84W/m2K, kar vam omogoča tudi pridobitev finančne spodbude Ekosklada RS katerega zahteva je toplotna prehodnost okna Uw= 1,1 W/m2K ali manj. Vaša izbrana okna katerega cena lesenih oken je odvisna tudi od izbrane vrste lesa, na voljo vam je smreka, bor, macesen, maranti, hrast ter vseh vrst modificiranega lesa smreke. INO 68 je leseno okno aktualnega klasičnega dizajna iz naravnega obnovljivega materiala, ki bo poskrbel za domač občutek vašega doma. INO 80 pa je naravno nizkoenergijsko okno  z najboljšimi toplotnimi karakteristikami glede na primerljiva okna, na voljo pa vam je tudi okno INO 92 je masivno energijsko varčno okno, ki je primerno za vgradnjo v boljše nizkoenergijske objekte.

Vedno je cena lesenih oken odvisna tudi od izbire vašega izdelka, ki sodijo v najvišji kakovostni razred, prav tako vam v podjetju pomagajo pri izbiri oken in vam nudijo popolno strokovno pomoč ter svetovanje v celotnem postopku.