bolečine v želodcu
Zdravje

Imate bolečine v želodcu?

Vas zanima kaj najpogosteje povzroča bolečine v želodcu  in kako se jih znebiti?

Bolečine v trebuhu so tiste bolečine, ki jih čutimo med prsnim košem ter sramnim predelom. Lahko so ostre, tope ali krčevite. Razlogi nastanka bolečin so lahko različni saj ima naše telo različne organe.

Eden izmed najpogostejših vzrokov bolečine v trebuhu je kronično vnetje. Prepoznamo ga po bolečini v zgornjem delu trebuha ter napenjanju ter siljenju na bruhanje.

Kako prepoznati zastrupitev s hrano? Najpogostejši znaki so bruhanje, driska ter bolečine v želodcu, trebuhu ter črevesju. Zastrupitev navadno traja en ali dva dni, lahko pa se raztegne tudi do deset dni.

Okužbo prebavil prepoznamo po vodeni driski, siljenju na bruhanje, glavobolu ter povišani telesni temperaturi.

Vzrok za nastanek kronične vnetne črevesne bolezni ni znana, predvidevano pa je, da je vzrok motnja delovanja imunskega sistema, genetske predispozicije, kajenje ter nesteroidna protivnetna zdravila. Znaki so odvisni od stopnje vnetja. Bolezen prepoznamo po driski, krčih, krvi v blatu, izguba teže ter zmanjšan apetit, zaostanek rasti, časih pa spremlja bolezen tudi vročina, otekline v sklepih ter vnetje oči.

Poznamo veliko različnih razlogov za bolečine v želodcu, vendar nas zanima rešitev.

Podjetje Smrekovit iz smrekove smole izdeluje kreme mazila ter kapsule, ki pomagajo z najrazličnejšimi težavami. Za bolečine v želodcu priporočajo njihove Smrekovit kapsule, ki so pripomogle že mnogim.

Že do leta 1990 so prebavne težave odpravljali s smrekovim mazilom, vendar so zaradi neprijetnega okusa sedaj razvili kapsule pri katerih se okusa smrekove smole ne čuti.

Kapsule so ljudem pomagale z mnogimi težavami, kot na primer vnetje želodčne sluznice, močne bolečine v želodcu, težave s prebavo, rane na želodcu, želodčna kislina, umirjanje želodca, pekoče bolečine v želodcu ter še in še.

Na njihovi spletni strani lahko najdete veliko odgovorov na različna vprašanja, lahko pa jim tudi napišete o vaši težavi, Smrekovit pa vam bo svetoval ter priporočil kaj storiti, da bodo vaše muke čim prej končane.