Storitve

Tečaj slovenščine za tujce za kakovostno znanje našega jezika

Tečaj slovenščine za tujce je v osnovi namenjen prav vsem osebam, ki jim slovenščina ni prvi jezik in se je želijo zaradi številnih razlogov tudi dovolj dobro naučiti. Podjetja, ki nam ponujajo tako storitev, nam omogočajo različne poti do znanja slovenščine, in sicer v stimulativnem okolju, v katerem so na razpolago številni izkušeni učitelji. Obenem pa je pomembno, da je slušateljem ponujeno tudi zelo dobro gradivo.

Podjetje z dolgoletnimi izkušnjami

Slovenščina za tujce nam pri nas omogočajo številna podjetja in tudi posamezniki. Eno od najbolj priljubljenih podjetij s to storitvijo ter številnimi drugimi se nahaja tudi na spletnem mestu. Na njem bomo lahko pri brskanju opazili, da ima podjetje dolgoletne izkušnje in da se lahko pohvali z najboljšimi učitelji slovenskega jezika.

Tečaj slovenščine za tujce

Gradivo za domače delo

Tečaj za slovenščino za tujce najpogosteje poteka po prav posebnih programih, ki so zelo skrbno načrtovani že vnaprej. Programi vključujejo tudi številna kakovostna gradiva, s pomočjo katerih se slušatelji lahko našega jezika učijo tudi doma. To najpogosteje počno tako, da vadijo s pomočjo nalog, ki so navezane na snov, ki so se jo pred tem učili skupaj s ponudniki tečaja.

Gradiva za učenje slovenskega jezika za začetnike se lahko kupijo tudi v prosti prodaji. Taka gradiva ponavadi niso draga, zato si jih za svoje lastne potrebe privošči prav vsak. Pred nakupom se je dobro pozanimati, ali je določeno gradivo že primerno za določeno osebo. Nakupe tovrstnih gradiv, ki so najpogosteje v obliki učbenikov ali delovnih zvezkov, lahko opravimo kar preko spleta, kjer je taka vrsta gradiv še nekoliko cenejša.