Rolo garažna vrata – Za varen dom

Rolo garažna vrata so primerna za montažo v stavbah in na prostem. Hanus rolo garažna vrata vam lahko prihranijo veliko energije in vam lahko preprečijo finančne težave. Izdelana so iz aluminijskih lamel, ki so debele 19 mm in visoke 77 mm. Same lamele so napolnjene s posebno CFC poliuretansko peno.

Vsa rolo garažna vrata Hanus imajo na voljo dva daljinska upravnika, v primeru, da električni pogon ni na voljo, imajo možnost ročnega odpiranja.

Rolo garažna vrata

Površina samih lamel je trikrat pobarvana s posebno lakasto in zapečeno barvo, kar naredi vrata trajne in jih zaščiti pred vplivom sonca, vode ter posedanjem.

Po željah kupca je na voljo montaža posebne omarice. Omarica je lahko inštalirana na notranji ali pa zunanji strani prostora.

Vrata se lahko odprejo na dva načina, ročno ali pa električno, s pomočjo daljinskega upravljalnika. Ob primeru poškodbe lamele se lahko enostavno določeni del le-te zamenja. Garažna vrata imajo tudi poseben “tubolaren” motor. Daljinski upravljalniki za garažna vrata imajo posebno zaščitno kodo, da zagotavljajo varnost uporabniku. Rolo garažna vrata vam ponujajo enostavno, varno in udobno uporabo.

Menjava garažnih vrat je lahko potrebna zaradi različnih razlogov. Garažna vrata zavzemajo vsaj 20 % fasade is so zaradi tega zelo opazna. Zato imajo vrata velik vpliv na izgled celotne hiše oziroma stanovanjskega objekta. Vendar pa ni zunanji izgled edino, kar nam nudijo garažna vrata. Vrata nam nudi zatočišče in nas ščitijo pred vlomilci, s tem, da nam pomagajo ustvariti umirjeno in varno okolje iz katerega lahko po želji tudi izstopimo.

Pri izbiri morate gledati tudi na kvaliteto samih vrat. Rolo garažna vrata so izdelana iz zelo kvalitetnih materialov ter seveda tudi zelo kakovostnih sestavnih delov, kar omogoča, da vrata delujejo zelo zanesljivo in učinkovito.

Zaradi posebne oblike panel imajo vrata edinstven izgled, to seveda lahko tudi prilagodite z izbiro poljubne barve.

V primeru, da se odločite, da boste zamenjali vaša stara garažna vrata za nova rolo vrata, se bo vrednost vašega objekta zvišala ter tudi izgled same stavbe bo obiskovalcem ponudil odličen prvi vtis.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja