Moda in oblačila

Pestra ponudba pustnih kostumov 2017

Pustni kostumi so dandanes zelo priljubljeni. Če še niste našli pravega za vas je letos ponudba pustnih kostumov velika. Za ženske so zelo priljubljeni pustni kostumi kot so: angeli, medicinske sestre, policistke, zajčice in tudi drugi npr. erotični pustni kostumi.

Pestro izbiro kostumov najdete na zapeljiva.si. Tam najdete pestro izbiro po ugodnih cenah. Pustni kostumi pa se ne nosijo le za pusta ampak so primerni tudi za zabave in popestritev.

pustni kostumi

Pust je predvsem čas za otroke, da se našemijo v neko živalsko bitje, pevca, igralca, risanega junaka… Največji čar je v tem, da hodijo od hiše do hiše, s skritim obrazom ter nabirajo krofe, sladkarije in denar. Ker je izbira velika, njihova domišljija nima meja. Danes je postal trend, da se tudi odrasli našemijo v pustne kostume. Med njimi prevladujejo predvsem tako imenovani erotični kostumi, najdete lahko tudi božične kostume. Poleg kostumov lahko izbiramo tudi med dodatki kot so lasulje, rokavice, lisice in še kaj. Odrasli se predvsem radi našemijo v kostume in gredo na razne zabave, ki trajajo dolgo v noč.

Če z nakupom pustnega kostuma na spletni strani zapeljiva.si (povezavo do nje najdete zgoraj v besedilu), niste zadovoljni lahko paket v roku 14 dni vrnete. Za naročila nad 40 je poštnina brezplačna. Zaradi širokega nabora pustnih kostumov, se bo zagotovo našlo tudi nekaj za vas. Če si želite popestriti pust je ta stran prava za vas. Zraven lahko kupite tudi razne dodatke (maske, lasulje, rokavice, gamaše, lisice, klobuke). Pustni kostumi in maske so prava stvar, če želite skriti svoj obraz in postati skrivnostni.

Pust je čas zabave, smeha in druženja. Organizirani so tudi razni festivali in karnevali kamor lahko gremo, vidimo nore kostume in pokažemo v kaj smo se sami našemili.