Vse za dom

Panelne ograje podjetje Žugič

Ste trenutno v situaciji, ko potrebujete ali pa se odločate za nakup nove panelne ograje? Potem pustite, da vam svetujemo za nakup panelne ograje podjetja Žugič. Panelne ograje, kupljene pri podjetju Žugič zdržijo najdlje in spadajo med cenovno najugodnejše ograje. Prav tako jih odlikuje lep videz.

panelne ograje

Čeprav so panelne ograje najbolj primerne za večje ustanove in podjetja, kot so industrijska poslopja, šole, vrtci in podobno, pa to še ne pomeni, da niso primerne tudi za domačo uporabo, saj imajo le te vse potrebno, da vas zaščitijo pred nedovoljenimi posegi v vašo zasebnost ali zasebnost vaših družinskih članov. Prav tako preprečuje domačim in malim živalim pobeg z vašega dvorišča. Tako ne rabite skrbeti, da se bodo vaša mačka ali pes izgubili, saj bodo vedno na vašem posestvu. Panelne ograje pa niso edini produkt, oziroma izdelek, katerega podjetje Žugič nudi. Poleg panelne ograje nudijo namreč tudi izdelavo vseh ostalih vrst ograj (ALU, stopniščne, balkonske, notranje in zunanje, kovane, vrtne, itd.), izdelavo nogometnih golov za notranjo in zunanjo uporabo, izdelavo vseh vrst vrat (od notranjih, preko zunanjih do industrijskih), izdelavo nadstreškov, ki bodo ščitili vas in vašega jeklenega konjička, rezervne klopi za rezervne nogometne igralce, ob vsem tem pa nudijo tudi servisiranje in vzdrževanje njihove opreme, katero kupite.

Če smo vas prepričali za nakup enega ali več izdelkov oziroma storitev podjetja Žugič, potem vas vabimo, da si ogledate njihovo spletno stran, katere link je naveden v vrhu teksta ter se še bolj podrobno pozanimajte o njihovi ponudbi.

Kontaktirate jih lahko preko njihove stacionarne telefonske številke, ene izmed treh mobilnih telefonskih številk, njihovega elektronskega poštnega naslova, spletnega obrazca na njihovi spletni strani (pod zavihkom kontakt) ali pa jih preprosto obiščete na Ljubljanski cesti 47, Šmarje – Sap.