najem kamperja
Avtomobilizem

Kakšne prednosti nudi najem kamperja

Vas zanima najem kamperja preko spleta? Berite dalje.

Tu je pomlad, ki je odličen čas za potovanja in izlete. Pogosto ljudje iščemo apartmaje ali hotele, ki pa so zelo dragi. Ste že kdaj pomislili, da bi odšli na potovanje z avtodomom? Pri Carthago Slovenija lahko izbirate med dvema tipoma: Hobby in Roberta Mobil.

Najem kamperja je stoodstotno zanesljiva. Imate možnost izbire svojega najljubšega modela, s katerim se lahko odpravite na izlete po Sloveniji in celo po Evropi. Poleg tega je vozilo po vsaki uporabi temeljito očiščeno in zagotavlja najboljše udobje.

najem kamperja

Kaj vam nudijo posamezni modeli?

  • Hobby (6 stopenjski ročni menjalnik, število ležišč: 4, je delno integriran, sodobna opremljen, tempomat, zavorni sistem ABS)
  • Roberta Mobil (ročni menjalnik, število ležišč: 2-4, TV paket, solarna naprava)

Najem kamperja omogoča tudi moderno opremljeno armaturno ploščo in nastavljive sedeže v voznikovi kabini, ki so prevlečeni z usnjem. Za daljše razdalje je primeren tudi tempomat, ki vam olajša naporno vožnjo in skrbi za konstantno hitrost vozila.

Omogoča enostavno parkiranje, saj ima napredno vzvratno kamero in senzorje za parkiranje. Avtodom je opremljen tudi s prostorno kuhinjo, kjer si boste lahko pripravljali najrazličnejše obroke.

Za samo 90€ na dan lahko dobite enega od dveh sodobno opremljenih avtodomov in svoje otroke odpeljete na nepozabno potovanje. Oddaja avtodoma pa je primerna tudi za romantično potovanje v dvoje.

Najem kamperja vsebuje  tudi kompresorski hladilnik, veliko strešno okno in sofisticirani prezračevalni sistem, ki omogoča dotok svežega zraka in mreže proti mrčesu, ki vas bodo ščitile pred udorom nadležnih žuželk in komarjev.

Ostale pomembne informacije:

-dnevna najemnina ni odvisna od števila potnikov, vendar se zaračuna glede na sezono (npr. zimske počitnice, poletne počitnice),

-vozilo ima določeno dnevno omejitev, ki znaša 400km na dan,

-oddaja avtodoma vključuje tudi radio paket, TV paket in Sport paket in oblazinjeno pohištvo.

Rezervirajte si svojega še danes in doživite nepozabne počitnice v naravi!