Kakovostni tepihi za avto po meri

So vaši avtomobilski tepihi obrabljeni ali pa iščete morda avtomobilski tepih, ki je primeren za hladnejše ter mokre dni, ko z našimi čevlji vnesemo v avtomobil tako blato kot tudi sneg in sol. Ko so cestišča soljen. Potem vam bodo prednosti, ki jo imajo gumijasti avtomobilski tepihi zagotovo všeč, saj vam v podjetju lahko ponudijo tepihe za avto, ki so izdelani po meri. Prav tako imajo tepihi za avto eleganten rob, ki poskrbi za to, da se umazanija ali voda ne prenaša na notranjost vašega avtomobila, ravno zaradi materiala iz katerega so izdelani pa so enostavni za čiščenje. Lahko jih pritrdite v vaš avtomobil obenem pa material ne pušča ne vonja ne sledi v vašem avtomobilu. Vse to in še več so Gledring tepihi za avto, ki so skrbno oblikovani in se vozilu popolnoma prilegajo, saj mere niso tipske ampak ročno vzete. Vsi tepihi za avto Gledring so izdelani po meri iz vrhunskega materiala, omogočena je tudi njihova pritrditev kar poskrbi za dodatno varnost v vozilu.

tepihi za avto

Eleganten rob, ki ga imajo tepihi za avto Gledring, vaše vozilo zaščiti pred polivanjem tekočine, saj imajo 13 mm rob elegantnega videza, ki se popolnoma zlije z vašim avtomobilom. Tepihe je izjemno lahko tudi očistiti, potrebujete le vodo in mokro krpo, proizvajalec pa vam priporoča suho čiščenje z njihovim čistilom, ki vam to tudi omogoča. Izbrani tepihi niso robustni kot nekateri tipski tepihi, ki jih lahko dobite povsod. Priporočamo premislek pri izbiri tepihov za avto in odločitev za najboljši tepih za avto, saj v vašem avtomobilu zagotovo nebo pustil nobenih sledi prav tako pa bodo tepihi nežni tudi do vaših čevljev, kar je pomembno predvsem za ženske voznice.

Izbrani tepihi so bili tudi nagrajeni za najboljši design gumi tepihov saj so prvi, ki niso uporabili klasičnih kock, prav tako so dobro poznani v avto industriji, saj so tepihi za avto zagotovo oprema v vsakem avtomobilu, pomembno je le, da se zavedamo dobre kvalitete materiala, ki je prijazen tudi do naših ljubljenčkov saj je brez vonja in ima dolgo življenjsko dobo kar je zagotovo dodana vrednost, ki jo imajo tepihi za avto Gledring.